Site Overlay

Instagram

Fördelen med Instagram är att vi kan hjälpa er med att nå ut till rätt kunder utan att behöva spendera en massa pengar på mottagare som inte är er målgrupp. Kortfattat kan man sammanfatta Instagramannonsering som effektivt och komplext men relativt billigt (lågt CPM) när man väl har hittat rätt målgrupp.


Instagram annonsering

Engagera och påverka era kunder

Instagram annonsering är ett effektivt sätt att annonsera mot er primära målgrupp. Instagram är en perfekt plattform för att skapa engagemang och samhörighet med era kunder kring ert varumärke.

Målgruppsanpassning

Fördelen med Instagram annonsering är att vi kan hjälpa er med att nå ut till rätt kunder utan att behöva spendera en massa pengar på mottagare som inte är er målgrupp. Kortfattat kan man sammanfatta Instagram annonsering som effektivt och komplext men relativt billigt (lågt CPM) när man väl har hittat rätt målgrupp.

Analys av data

Vi kan även erbjuda er att över tid påverka eran primära målgrupp så att kunden väljer just er. Med hjälp av analys av data och strategi så kan vi på så sett skapa en mer målinriktad annonsering.

Grafik och utformning av annonser

Anledningen till populariteten i att använda sig av Instagram ligger i det grafiska. Med en vanlig smartphone kan man som användare skapa bilder och videos som för några år sedan bara fotografer kunde göra.
Vi kommer att efter företagsanalysen veta vilka annonser som troligen kommer fungera bäst utifrån bransch, målgrupp och era mål.

Instagram, Annons, SMM, MIkael Björk

Optimering av kampanj

Efter att annonserna börjat visas så slutar inte vårt jobb, det är nu det börjar! Genom att dagligen följa engagemangsnivå så optimerar vi annonserna i dess utformning och budskap till fulländning.