Site Overlay

Google Ads

Google är troligtvis den största sökmotorn i Sverige och resten av västvärlden. Genom att använda Googles omfattande annonseringsplattform kan du på så sett kan ditt företag synas på nätet på flera olika sätt. Textannonsering, sponsrade länkar. Oftast det som människor avser när de nämner Google Ads menar de det som tidigare hette Google Adwords.

Annonsera med Google Ads

Annonsera med Google Ads – grunden för all betald marknadsföring


Google är troligtvis den största sökmotorn i Sverige och resten av västvärlden. Genom att använda Googles omfattande annonseringsplattform kan ditt företag synas på nätet på flera olika sätt. Textannonsering, sponsrade länkar. Oftast när människor nämner Google Ads menar de det som tidigare hette Google Adwords.

Synas på google

Google indexerar alla hemsidor så att när någon googlar på just dina tjänster eller produkter så syns din hemsida i träffresultatet. Rankingen av din hemsida går att påverka med en teknik som heter sökmotoroptimering. Men medan sökmotoroptimering handlar om hur din hemsida rankas i den organiska träfflistan så innebär sökordsannonsering via Google Ads att man köper annonsutrymme som gör att man betalar för att komma överst.

Betalda sökord

Genom att annonsera på Google så kan du snabbt komma upp till en topplacering. Driver du ett företag som verkar lokalt så är Google annonsering ett bra och kostnadseffektivt sätt att få in nya kunder.
För de större företagen kan det också handla om service för era kunder att guida dom rätt på er hemsida och kunderna förväntar sig då att just er hemsida ska ligga överst. Genom att utgå från era mål och er verksamhet så skapar vi det som krävs för att göra Google Ads till en intäktsmaskin för er verksamhet.

Analys

Sökordsanalys, konkurrentanalys tillsammans med era mål. Nyckeln för en lyckad kampanj är att få era kunder att klicka på er annons istället för era konkurrenters. För detta krävs teknisk kunskap om Google och med er hemsida som verktyg gäller det att utgå ifrån kunden.

Uppsättning av kampanj

Hur ser man då om Google Ads blir en pengamaskin eller en utgift?. Vi skapar en kampanjstruktur via Google Ads där vi lägger in både sökord, annonser och hemsidan som skall samverkar optimalt för bästa möjliga träff. Ju mer man lägger på strukturen i Goggle Ads desto bättre blir utfallet. Strukturen i kampanjen är vad en husgrund är för ett hus, grunden till något bra. Vi kommer att hjälpa er att nå era mål oavsett om ert mål är att sälja fler pennor eller få fler att ladda ner ett produktblad. Genom att se din hemsida och ditt företag genom en kunds ögon och därmed anpassa annonserna så att de besvarar frågan: “Varför ska jag bli kund till er?” så skapar vi annonser som både har relevant innehåll samt inbjuder till klick.